Vedecké hry Science4you

Vedecké hry Science4you

Science4You je rad produktov pre deti vo veku od 8 rokov.

Dlhoročné skúsenosti pri tvorbe hračiek ukazujú, že väčšina detí rozvíja svoje kognitívne schopnosti hrou. Výskum ukazuje, že vykonávanie experimentov uvoľňuje neurotransmiter, Dopamín, ktorý je dôležitý a zodpovedný za energiu, náladu a motiváciu. Rad Science4You od firmy Trefl má vzbudiť v deťoch pozitívnu odozvu tým, že im ponúka príležitosť vykonávať experimenty, čo zvyšuje ich zvedavosť o svete a posilňuje túžbu učiť sa.

Hra náš výskum nastavuje deti získať nové zručnosti a využiť ich potenciál.

Motorika: Rozvoj pohybových schopností a koordinácia oko - ruka, začína sa naučiť základné kroky, ako je písanie .. Výstroje vedy vyžadujú použitie motorických schopností, ktoré ovplyvňujú ich zlepšenie.

Koncentrácia: Schopnosť sústrediť pozornosť výrobných skúseností, veľmi dobré cvičenie ako získať zručnosti, ľahko sa učiť a získavať vedomosti v rôznych oblastiach.

Vzdelanie: Špecialistami pripravené vzdelávacie kníhy, ktoré sú skvelým doplnkom k príručke a obsahujú mnoho zaujímavých informácií z oblasti, ako aj farebné fotografie a kresby.

Tvorivosť: Experimenty boli pripravené tak, aby boli použiteľné pre deti, za použitia, napr. farbív alebo vonných látok. Vďaka našim malým vedcom máme možnosť vytvárať jedinečné sviečky, mydlá a parfumy.

Tímová práca: Súpravy boli pripravené takým spôsobom, aby sa mohla zúčastniť ma pokusoch celá skupina detí.