Snazaroo Veľká sada farieb na tvár

Snazaroo Veľká sada farieb na tvár

Kvalitné farby na tvár a telo

Snazaroo farby na tvár / telo sú veľmi kvalitné a majú pestré a sýte farby. Sú ihneď pripravené na maľovanie, len navlhčíte štetec alebo hubku (namočiť do vody a vyžmýkať) a maľujete. Sú vodou riediteľné a veľmi koncentrované, takže vystačia cca na 85 celých tvárí. Spĺňajú najvyššie kozmetické atesty. Ľahko sa nanášajú, výborne držia, neotierajú sa a ľahko sa umývajú. 

  • 10 x 2,1 g farby (čierna, biela, modrá svetlá a tmavá, červená, žltá, oranžová, ružová, zelená a hnedá)
  • 2 x 2,1 g metalické farby (ružová a fialová)
  • 2 x 8 ml glitrového gelu (strieborný a biely)
  • 3 x malá hubka, priemer 3 cm a výška 1,5 cm, 1 x veľká hubka, priemer 5 cm a výška 2,5 cm
  • 2 x plochý štetec, podrobný obrázkový návod na namaľovanie mnohých tvárí (v anglickom jazyku)
Kód Maquita Názov Počet farieb Počet tvárí
SNZ.1172032 Snazaroo Veľká sada farieb na tvár 21 ks 85
SNZ.1172029 Snazaroo Farby na tvár Dúha, dalmatín a princezná 11 ks 40
SNZ.1172030 Snazaroo Farby na tvár Pirát, zebra a tiger 11 ks 40
SNZ.1172031 Snazaroo Farby na tvár Mačka, rytier a motýľ 11 ks 40

Nanášajú sa ľahko a rýchlo schnú, takže celú tvár môžete mať hotovú do 5 minút. Keďže sú veľmi koncentrované, balenie vystačí na mnoho použití. Farby môžete navzájom miešať, tým získate širokú farebnú paletu. Farby po použití uzavrite späť do palety a môžete používať znova.

  • Snazaroo farby sú špeciálne vyvinuté farby vyhovujúce väčšine citlivej pleti a nie sú parfumované.
  • Snazaroo farby sú vyrobené z prísad, ktoré sú pod prísnou kontrolou testov EÚ a FDA toy, vyhovujú kozmetickým predpisom a sú netoxické. Tieto farby boli prekontrolované nezávislými odborníkmi dermatológie a profesionálnymi toxikológmi.
  • Snazaroo farby sú riediteľné vodou, preto je maľovanie s nimi také jednoduché a dajú sa ľahko odstrániť. Odporúčame odstraňovať mydlom a teplou vodou, alebo vlhčenými obrúskami. Drhnutie ani sila nie je potrebné.

Príprava a použitie farieb Snazaroo:

Každá kozmetika môže výnimočne spôsobiť alergickú reakciu. Hoci sú Snazaroo netoxické a dôkladne testované farby, prosíme nenanášajte na tvár, ktorá je postihnutá kožnou alergiou či inou chorobou. Pri akýchkoľvek pochybnostiach najprv otestujte Vašu reakciu na zápästí, nechajte 60 minút pôsobiť a potom aplikujte na tvár.

Pripravte si misku s vodou na umývanie štetca a hubky. Pokožka by mala byť čistá a suchá, nenanášajte žiadny krém. Vlasy prípadne schovajte do šatky alebo čelenky. Hubku namočte do vody a vyžmýkajte, potom krúživým pohybom naneste farbu na hubku a potom na tvár. Pred nanášaním ďalšej vrstvy nechajte farby na tvári zaschnúť. S ohľadom na motív odporúčame nanášať najprv svetlé farby a potom tmavé. Tieto farby sú skvelé aj na maľovanie tela. Môžete si namaľovať prstienky, náramky, hodinky ale i obrie tetovanie ...

Farby skladujte na suchom mieste, chráňte pred priamym slnkom. Po použití všetko dôkladne umyte a osušte. Z farieb odsajte pomocou papierového obrúska prebytočnú vodu. Farby, ktoré neboli používané pod dobu 18 mesiacov, prosíme nepoužívajte.