Drevené stavebnice VARIO

Drevené stavebnice VARIO

Mnohé vzdelávacie drevené hračky sú efektívne pri rozvoji dieťaťa. Rozvíjajú jemnú motoriku, priestorové vnímanie a schopnosť logicky riešiť problémy. Už základná sada drevených kociek naučí dieťa rozpoznávať tvary a pochopiť princíp geometrie a rovnováhy.

So stavebnicami  Vario od českého výrobcu Walachia sa môžete hrať donekonečna! Drevené stavebnice sú ekologické, majú jednoduchý dizajn a nikdy nevyjdú z módy. Stavebnice zobrazujú rozmanité stavby, ktoré môžete zložiť, rozobrať a postaviť nanovo. Pri stavebniciach Vario jednoducho nepozná kreativita žiadne obmedzenia. 

Séria Vario obsahuje 8 rôznych stavebníc. Každá sada obsahuje rôzny počet dielikov. Stavebnice sú medzi sebou kompatibilné, čo poskytuje malým staviteľom neobmedzené možnosti výstavby. Náročnosť výstavby vzrastá v závislosti od veku dieťaťa, čiže môžeme skonštatovať, že  stavebnice Vario rastú spolu s malými hráčmi. Začať môžu jednoduchým zrubom alebo maštaľou. Keď získajú potrebnú zručnosť, nič im nebráni v tom, aby postavili vidiecke sídlo, kostol alebo hrad. Ak potrebujú pomoc rodiča, užijú si spolu kvalitne strávený čas.

Najzákladnejšie stavebnice Walachia Vario pozostávajú zo 72 dielikov a dá za z nich vytvoriť minimálne 8 modelov. Veľké sady stavebníc v drevených boxoch  VARIO BoxVARIO Massive Box, ktoré obsahujú viac než 400 stavebných dielikov, sú vhodné nielen pre zanietených jednotlivcov, ale aj pre skupiny detí. Sú ideálne pre materské školy. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu a univerzálnemu využitiu sa s nimi zahrajú celé generácie šikovných predškolákov.

kód Maquita názov dieliky modely
WALACHIA20 Walachia VARIO 72, 8 modelov 72 8
WALACHIA35 Walachia VARIO kufrík, 72 ks 72 8
WALACHIA31 Walachia VARIO Massive mini 91 91 12
WALACHIA21 Walachia VARIO XL, 184 ks 184 20
WALACHIA22 Walachia VARIO Fort, 194 ks 194 1
WALACHIA25 Walachia VARIO Massive, 209 ks 209 37
WALACHIA32 Walachia VARIO Massive Box, 418 ks 418
WALACHIA24 Walachia VARIO Box, 450 ks 450

Vario stavebnice, počet dielikov v stavebniciach