Novinky

Logix mini v ponuke

18.05.2015
Logix mini v ponuke

Dnešným dňom sa do našej ponuky dostala logická hra LOGIX mini.Je to hra, v ktorej je dôležitá taktika, predstavivosť a šťastie.V priebehu hry si každý hráč vyžrebuje svoj tajný kód, ktorý sa snaží zložiť z rôznofarebných guliek.Pri skladaní sa súčasne snaží kaziť plány protihráčov. Vyhráva ten, kto dokáže najlepšie predvídať a kto má o trochu viac šťastia.


Detoa - drevené hračky

18.05.2015
Detoa - drevené hračky

Detoa hračky vyhovujú aktuálnym európskym požiadavkám a štandardom bezpečnosti. Produkty sa na základe noriem pre hračky počas procesu vývoja podrobne testujú. Výrobky sa musia zhodovať s európskou normou EN 71 a výsledkom je označenie značkou pre bezpečnosť. Používané sú iba certifikované a ekologické farby a laky na prírodnej báze - šetrné k životnému prostrediu a schválené pre deti akéhokoľvek veku. Lepidlá sú nakupované od renomovaných európskych výrobcov a sú taktiež certifikované pre…


Rakety pre malých chlapcov

18.05.2015
Rakety pre malých chlapcov

Jedná sa o 2 rakety Orion a Jupiter s rozdielnými letovými vlastnosťami. Väčšia raketa na vrchu svojho stúpania vypustí padáčik a pomaly klesá k zemi. Menšia raketa vypustí dynamicky brzdiace pásky, ktoré efektne spomaľujú jej pád k zemi.Súčasťou kolekcie sú 2 gumové praky.